Blog
Blog
Turna Ayçiçek Yağı ile Lokma Tatlısı
Malzemeler (4–6 kişilik): Hamur için: 2 su bardağı un 1 paket kuru maya 1 su bardağı ılık su 1 tatlı
Turna Sızma Zeytinyağı ile Sebzeli Mercimek Çorbası
Malzemeler (4 kişilik): 1 su bardağı kırmızı mercimek, yıkanmış 1 adet havuç, küçük doğranmış 1 adet patates, küçük doğranmış 1
Turna Sızma Zeytinyağı ile Ispanaklı ve Keçi Peynirli Krep
Malzemeler (4 adet krep için): Krep Hamuru: 1 su bardağı un 2 adet yumurta 1 su bardağı süt 2 yemek
Turna Ayçiçek Yağı ile İrmik Helvası
Malzemeler (4 kişilik): 1 su bardağı irmik 1/4 su bardağı Turna Ayçiçek Yağı 1/2 su bardağı toz şeker 1 su
Turna Sızma Zeytinyağı ile Humus
Malzemeler (4 kişilik): 1 su bardağı nohut (bir gece önceden suda bekletilmiş) 1/4 su bardağı Turna Sızma Zeytinyağı 2 yemek
Turna Sızma Zeytinyağı ile Sote Karides
Malzemeler (2 kişilik): 300 gr orta boy karides, kabukları temizlenmiş 3 yemek kaşığı Turna Sızma Zeytinyağı 2 diş sarımsak, ince