Blog
Blog
Turna Ayçiçek Yağında Mantarlı Risotto
Turna Ayçiçek Yağında Mantarlı Risotto Malzemeler: 1 su bardağı arborio pirinci 300 gr taze mantar, ince dilimlenmiş 1 orta boy
Turna Sızma Zeytinyağlı Fırında Sebzeli Tavuk
Turna Sızma Zeytinyağlı Fırında Sebzeli Tavuk Malzemeler: 500 gr tavuk göğsü, iri parçalar halinde doğranmış 2 adet patates, dilimlenmiş 2
Yağ Ticaretinin Önemi ve Küresel Ekonomiye Katkıları
Yağ Ticaretinin Önemi ve Küresel Ekonomiye Katkıları Yağ ticareti, küresel ekonomide önemli bir rol oynar. Bitkisel ve hayvansal yağlar, yemek
Turna Sızma Zeytinyağlı Yaz Salatası
Turna Sızma Zeytinyağlı Yaz Salatası Malzemeler: 2 büyük domates, küp küp doğranmış 1 adet salatalık, yarım ay şeklinde dilimlenmiş 1
Uluslararası Düzeyde Yağ Tüketimi: Kültürler Arası Bir Keşif
Uluslararası Düzeyde Yağ Tüketimi: Kültürler Arası Bir Keşif Gıda tüketim alışkanlıkları, kültürden kültüre büyük farklılıklar gösterir ve bu, yağ tüketimi
Turna Riviera Zeytinyağında Fırında Levrek
Turna Riviera Zeytinyağında Fırında Levrek Malzemeler: 2 adet orta boy levrek, temizlenmiş ve içi boşaltılmış 4 yemek kaşığı Turna Riviera